Alla barn på ett kort!

Hur svårt kan det vara. Händer väl att de fastnar någon gång men då är det alltid någon med knasig min eller som inte har lust att vara med. Fick i alla fall till ett bra på Linus och Tove. Kampen fortsätter. Målet är att få till en riktigt bra canvastavla att pryda väggen med.
 Inte så lyckat!

 Något bättre, eller hur?
/Jessica

Nio år och en riktig hästtjej!

Vilma har varit på ridläger och sista dagen fyllde hon dessutom nio år. Hon har tagit ridborgarmärket och deltagit i sin första hopptävling.


/Jessica

Dagens bilfynd!

Nu säljer vi vår sjusittsiga sharan, den har varit jättebra med stort utrymme för barnen, bilstolar, storhandling med mera. Inte minst att man bara kunde ställa in vagnen utan att fälla ihop den (med 5 säten i alltså). Nu är den ute på blocket till ett mycket schysst pris.

/Jessica

Vår glada son!

Linus han är glad nästan hela tiden och hans soliga leende kan nog få vem som helst på gott humör.
På de två första bilderna är vi i Vilshärad, den tredje är han nysnaggad på och på den sista tänker han på Tobias. Vi ses snart förresten;)


Trevlig kväll!
/Jessica

Uppdatering!

Vi har fått klagomål på att det inte händer så mycket i bloggen, lägg gärna en kommentar så kanske det tar fart igen.
Frippe jobbar mest hela dagarna så det blir inte så mycket tid över. Hur som helst så händer det saker här på Dammgatan 16.
Här är några bilder från när Krille var här och slet, tack snälla du för hjälpen! Regnovädret har orsakat lite vattenläckage, men det verkar vara löst nu.


Sedan de här bilderna togs har det byggts mera men det får ni allt vänta på ett tag till!
/Jessica

Gullungar!



Linus är så glad i sin kusin Alfons och jag tror att det är ömsesidigt!
/Jessica

RSS 2.0