Vackra Vaggeryd

Det är lätt att bli hemmablind. Jag, Ida och Linus gick för att mata fåglarna, visst ser det härligt ut?


Här kommer något riktigt gulligt!



Det är något speciellt med små barn som tycker så mycket om varandra:)
Jessica


Sommarlov

Nu kommer inläggen i fel ordning men det gör väl inte så mycket, några bilder från skolavslutningen måste ju vara med.

Linus tycker jättemycket om Ida, det syns;)

Vilmas fröken kramar om henne och önskar glad sommar!

Slut på läxor och plugg!

Jessica

Min guddotter..

...är i alla fall inte lik sin gudmor, Agnes är nog inte rädd för någonting. På ridavslutningen var hon med i hopptävlingen med sin foderhäst Felicia och ramlade av, men hon bara slängde sig upp och fortsatte. Hennes lillasyster Selma var också jätteduktig.


Här är Selma


Jessica

Mini-Zlatan

Det gick visst inte så bra för Sverige men det är bara att köra på, det är gult och blått som gäller!


Jessica

Jorden runt!

På en häst! Jag trodde Tove hade snurrat till det totalt. Som man brukar säga - Jag vet knappt vad som är fram och bak på en häst;)
Tove har varit på knatteridläger mellan 9-13 i Bäck. Frippe har varit med henne och det har varit riktigt bra dagar. Förhoppningsvis hinner Frippe lägga upp en filmsnutt i kväll.


Jessica

Här ska bloggas!


Usch vilket skitväder det är idag! Annat var det för några veckor sedan. På självaste nationaldagen var vi på high chaparall som jag tidigare nämnt, här kommer bildbevis.



/Jessica

:)


Det är mycke´nu!

Fredagen tillbringades på "chappis" med tre barn, mor, syster och Tobias. Frippe jobbade på huset. På kvällen grillade vi med ludvikafolket. Fast innan det var vi med Vilma på ridlektion i Bäck. Lördag förmiddag hade Tove knatteridning. Hon börjar bli riktigt duktig nu. Efter det åkte Linus med till Värnamo. Jag och Tove fick några timmar på stranden tillsammans. Frippe jobbade på huset. På kvällen gjorde vi ingenting.
Söndagsförmiddagen tillbringades i Bäck. Det var sommaravslutning och jag och Frippe var där och hjälpte till. Vilma och Tove tävlade inte, men till julavslutningen är de nog redo!
Efter det fick Frippe sitta vakt på ett hus som brunnit, så där försvann den kvällen.

Japp, så var det måndag. 6:50 kollade jag barnens månadsschema för säkerhets skull. Hoppsan skolresa till Långserum. Tomt kylskåp så klart. Det blev att ringa några samtal och sedan slänga sig iväg till Preem. Slängde i baguetter och lite annat jag kom över typ. Hem igen och byta förpackning på mackorna så mitt misstag inte skulle bli alltför synligt! Jag kände mig lite småjagad under resten av dagen.

Men tänka sig, det kunde bli värre. Idag skulle jag visst öppna. Jag har ändrat schemat flera gånger men missat den här dagen. En mamma ringde och väckte mig 6.15 (vi öppnar 6.00) Racerfart till jobbet..... Nu skulle jag inte göra fler missar...

...jo det skulle jag. I kväll har vi vår sista personalkonferens. In med barnen till farmor (Frippe har jour) 16.50 och iväg. Konstigt, inga bilar på parkeringen! Ringa Monica och checka. Klockan 18.00 börjar den. Så då åkte jag hem och bloggade lite. Dessutom fick jag ju en hel timmes egentid, det ni!!

Jessica


RSS 2.0