Flygfoto från 2004

Rött hus i mitten på vänsterkanten (=.

http://www.skillingaryd.nu/Om_skillingaryd/vaggeryd/flygbilder/040828/040828.1041.spark.x.jpg

Det blev väl fint!

 
Idag har Frippe satt upp nya vita lister och så har han målat det bruna runt fönstret vitt. Han har även satt dit en dimmer vilket är toppen ibland, med lite soft ljus, eller hur? Nu väntar vi bara på att dörren till duschen ska komma och efter det är det "bara" resten kvar.
Badrumsinredningen har vi förresten köpt på Ikea, gillar den skarpt.
Jessica

Snart jobb igen!

Två dagars ledighet kvar och det är nu man börjar tänka på allt som skulle bli gjort under ledigheten. Jag skulle beställa kort och sätta in i album och jag skulle verkligen ha läst en bok ifrån kurslitteraturen. Men jag har åtminstone varit en hyfsat snäll mamma. Barnen har fått leka och sova över i massor. Vi hade en toppen trevlig nyårsafton med mat och musik hemma hos familjen Åberg, tack till er! En dag åkte vi skridskor och efter det åkte vi till badhuset, glada barn och glada mammor. Det och mer därtill gör att det känns helt ok att jobba igen på onsdag även om det blir en och annan gäspning!
Nu har vi snart fixat färdigt i badrummet och det blev så fint, bildbevis kommer. Detta året är det fullt fokus på huset som gäller, förhoppningsvis börjar det bli klart till nästa jul.
Ha det bra
/Jessica


Fototävling

Slängde in en bild på Tove i en fototävling. Det var mest vackra landskapsbilder men jag testar, ett alldelses rosigt barn med glada ögon är ibland det finaste jag vet. Rösta gärna om ni har lust.

http://fototavling.idg.se/bildtavling/6/vote.jsp?mid=41e464f73d7da3a1

Jessica

Nyårslöften!

Imorgon (idag) kommer mina nyårslöften (=.

/Frippe

RSS 2.0